Hisense ve Üntes VRF işbirliğiyle her sene Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gerçekleştirilen Hisense VRF semineri, bu sene de 25-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Merit Crystal Cove  otelde başarıyla düzenlendi.

Bu senenin hoş geldin konuşması Üntes VRF genel müdürü Sayın Yalım Atalay tarafından yapılırken, Hisense VRF satış müdürü Sayın Forrest Wang,  Global Hisense Group ve aktiviteleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Daha sonra Sayın Yalım Atalay Üntes ve Hisense işbirliğiyle ilgili ayrıntılı bilgi verirken, Türkiye pazarı ve pazardaki konumları hakkında bilgilerini paylaştı. Projelerinde Hisense ürünlerini tercih eden tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.

Hisense iş geliştirme yöneticisi Sayın Nilay Doğan yeni nesil Hisense teknolojileri ve bunların proje çözümlerine katkıları hakkında detaylı sunum yaptı. Sadece bir VRF sistem üreticisi değil aynı zamanda elektronik devi de olan Hisense’in yeni geliştirdiği 4 noktalı sıcaklık ve nem algılama teknolojisi gibi elektronik çözümlerin güncel proje ihtiyaçlarına katkısı vurgulandı.

Hem dinlenme hem bilgi paylaşım imkanı sunulan organizasyon Merit Crystal Cove otelin güzel doğasının verdiği imkanlar ve Gökhan Tepe konseri ile devam etti.